Desktop verzija

03.12.2019 u 16:13
DONATORSKA AKCIJA Vito Laco, suprug i otac prije dvije godine pretrpio je moždani udar i ostao invalid
DONATORSKA AKCIJA Vito Laco, suprug i otac prije dvije godine pretrpio je moždani udar i ostao invalid

"Budući da je predbožićno vrijeme, vrijeme darivanja, veselja i ljubavi Mazda Team Croatia, Autoklub Župa dubrovačka i Autoklub Dubrovnik u suradnji sa KOGO steak house ponovno se okupljaju kako bi i ove godine uljepšali nečiji Božić. Ove godine smo se odlučili za jednu tužnu priču obitelji Laco iz Župe dubrovačke. Suprug i otac dvogodišnjeg dječaka Vito,  pretrpio je moždani udar prije godinu i pol dana, te je ostao invalid. Njegova supruga ne radi (na bolovanju je) kako bi mogla brinuti o svom suprugu kojemu je potrebna cjelodnevna njega kao i dvogodišnjem sinu" poručili su organizatori ove donatorske akcije.

"Prikupljanje donacija za navedenu obitelj ove godine planiramo organizirati u dva okupljanja u Župi dubrovačkoj, koje bi ponovno kao i prošle godine dostavili u stilu Djeda Božićnjaka 20. prosinca 2019. god.

Prvo prikupljanje održano je u KOGO steak house-u, u ponedjeljak, 2. prosinca 2019. 

Drugo prikupljanje planiramo u nedjelju 15. prosinca 2019. gdje ćemo se kao i prošle godine okupiti na praking prostoru Pevec centra u Župi dubrovačkoj u jutarnjim satima. Izložit ćemo svoje automobile, trkaće automobile i kartinge AK Župa dubrovačka i AK Dubrovnik-a.

Donacije koje bi se prikupljale odnosile bi se na proizvode za higijenu (higijenske maramice, šampone, papirnate ručnike, ručnike, prašak za pranje rublja, sredstva za čišćenje i sl..) kao i na neizostavne slatkiše za malenog dječaka.

Želja nam je uljepšati obitelji Laco Božić, te ih razveseliti i pomoći im u nesretnoj situaciji u kojoj su se zatekli, a za nas nema ljepšeg poklona od izraza sreće na njihovim licima u ovo blagdansko vrijeme.

Također ovom gestom bi htjeli biti za primjer drugima jer živimo u svijetu koji počinje zaboravljati bitne životne vrijednosti koje nas razlikuju od drugih bića na zemlji, na empatiju, ljubav, humanost, poštivanje...

S obzirom da je Mazda Team Croatia prošle godine napravila uspješnu donatorsku akciju u Dubrovniku, ove godine se nadamo još većem odazivu i podršci te pozivamo ljude dobre volje i dobrog srca da se okupe u što većem broju!", poručili su organizatori. 
 


dubrovniknet team