CRNA KRONIKA
10.03.2011 u 14:19

U bijegu s dva kila marihuane
Motorom oborili policajca pa se zabili u parkirani automobil

Jučer, 9. ožujka, u večernjim satima, na predjelu Lukov dol u Konavlima, policijski službenici su uočili trojicu mladića na mopedu i motociklu, starosti 23, 20 i 17 godina, s područja Dubrovnika, kako ilegalno prelaze državnu granicu iz pravca BiH. Nakon što su ih policijski službenici pokušali zaustaviti, 20-godišnjak je motociklom udario u jednog policijskog službenika, nastavio s vožnjom prema drugom policijskom službeniku koji je pucao u zrak kao znak upozorenja. 20-godišnjak i 17-godišnjak na motociklu potom su udarili u zaustavljeno policijsko vozilo i pali na tlo zajedno s torbom u kojoj su se nalazila dva paketa s ukupno 2 kg opojne droge marihuane.

komentara  1

23-godišnjak koji je upravljao mopedom i bio prethodnica dvojici mladića na motociklu, se dao u bijeg, ali je ubrzo uhićen i doveden zajedno s drugom dvojicom u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Trojici uhićenih mladića i dvojici policijskih službenika pružena je liječnička pomoć u dubrovačkoj bolnici gdje su im konstatirane lakše tjelesne ozljede.
Zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kaznena djela zlouporabe opojnih droga trojica mladića će tijekom dana uz kaznenu prijavu bit dovedena u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku.

 PU/dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube