VIJESTI
29.07.2011 u 15:25

pripravnici - volonteri
Županija primila deset mladih na stručno osposobljavanje

Župan Nikola Dobroslavić s pročelnicima primio je desetoro mladih koji će, u sklopu Nacionalnog plana za poticanje zapošljavanja u 2011. i 2012. godini, u Županiji imati stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa. Riječ je o mjeri „Uvođenje sustava volontiranja, stažiranja, radne prakse i pripravništva kako bi mladi stekli prvo radno iskustvo", a koja je sadržana u Programu gospodarskog oporavka Vlade RH.

komentara  9

Desetoro pripravnika-volontera - Nikola Glamuzina, Natalija Aleksić, Cvija Oberan, Silva Jejina, Iva Slade, Katarina Sentić, Kristina Brbora, Đurđica Popović, Bruno Bebić i Anita Arkulin Milutinović radit će u Županiji 12 mjeseci a dolaze iz različitih struka- pravne, ekonomske, informatike, biologije, prometa i socijalnog rada.

Tom je prilikom župan kazao kako je Županija prepoznala potencijal mladih ljudi i kako im je, koristeći se ovom izvrsnom mjerom Vlade, odlučila pomoći da prebrode period do prvog zapošljavanja. Također, župan je istaknuo kako očekuje da će ovo desetoro mladih biti kvalitetna pomoć i osvježenje u radu u Županiji.

 


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube