LIFESTYLE
21.05.2012 u 13:35

CC Revelin predstavio ljetni program
VIDEO: Najveće zvijezde elektronske glazbe po prvi put u Dubrovniku

Culture Club Revelin predstavio je svoj ljetni program, koji će obilježiti najveće zvijezde elektronske glazbe, drugi po redu glazbeni festival Re-Vel-In, ali i veoma zanimljive konceptualne večeri u kojima će se oživjeti povijest grada.

komentara  2

Jedan od najvećih DJ-eva današnjice James Zabiela otvorit će sezonu kluba Revelin u petak 1. lipnja. Publika će ovog ljeta dočekati i heroja elektro dancea i direktnog kreatora big-beat-a - Fatboy Slim u Dubrovnik stiže 22. lipnja. Slijedi njemački DJ i producent Kurd Maverick 29. lipnja.

Početak srpnja obilježit će nastup Martina Solveiga, a za sve koji vole vrhunsku elektronsku muziku vrlo posebnu noć priprema Paul Van Dyk, koji nastupa u Dubrovniku 26. srpnja.


Početak kolovoza rezerviran je za četiri dana najboljeg provoda na festivalu Re-Vel-In, dok će tijekom drugog dijela ljeta u klubu nastupiti Umek, slovenski DJ koji se danas nalazi na najboljim svjetskim etiketama i na listama DJ-eva.  Još jedno uzbudljivo ime moderne house scene, talijanski producent Riva Starr nastupit će u Klubu Revelin 16. kolovoza.

Re-Vel-In  festival - Tri dana glazbenog hedonizma

Ove godine festival Re-Vel-In će se održati od 2. do 4. kolovoza na istom mjestu kao i prethodne godine, u Culture Clubu Revelin. Zvijezde prvog dana festivala bit će Fedde le Grand kao i Syke n' Sugarstarr.

Druge večeri nastupit će najveće ime elektronske muzike sa ovih prostora Gramophonedzie dok će treće večeri festivala gostovati Sébastien Léger i Paul Woolford!

 Njima će se pridružiti i brojna imena domaće i regionalne scene.

Prva promotivna cijena ulaznice za sva tri dana festivala koji će se u prodaji naći u veoma ograničenom broju iznosit će 199 kn. Cijena trodnevne ulaznice u pretprodaji iznosit će 249 kn, dok će na dan festivala koštati 349 kn. Promotivna cijena jednodnevne ulaznice za četvrtak 2. kolovoza iznosit će 149 kn, dok će tog dana cijena iznositi 199 kn, dok će promotivna cijena za petak 3. kolovoza i subotu 4. kolovoza iznositi 99 kn, a na ulazu 149 kn.


The Final Reveal - Noć pod maskama

Culture Club Revelin predstavit će svojoj publici posebnu večer u kome će se križati uzbudljiva povijest grada iz doba renesanse s njegovom zamišljenom futurističkom vizijom. Kroz različite vidove umjetnosti, priča koju će voditi Negromant, čuveni lik iz djela Marina Držića „Dundo Maroje" oživjet će renesansne gradske trgove i zidine, a Revelin će postati salon gospara i gospođa u kome će posjetitelji ispod svojih maski zajedno sa glavnim junacima rješavati intrige i stvarati dio magije ovog zamišljenog grada između prošlosti i budućnosti.
Ulaznice za ovu večer koja će se jednom tjedno organizirati u klubu iznosit će 60 kn.

Posebna cijena ulaznica za Dubrovčane

Za sve ljude iz Dubrovnika u prodaji će biti sezonska ulaznica, koja će vrijediti od 1. lipnja do 31. kolovoza i koja će omogućavati ulaz na sve događaje u Culture Clubu Revelin. Cijena sezonske ulaznice iznosit će 925 kn.

Srednjoškolci i studenti moći će kupiti ulaznice za sve događaje sa 20% popusta.

A SVE O DANAŠNJEM PREDSTAVLJANJU MOŽETE POGLEDATI I U VIDEOPRILOGU DUBROVNIKTV.NET-A OVDJE.dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube