VIJESTI
19.06.2012 u 11:09

donacija udrugama koje pomažu djeci, starijima i bolesnima
Župan potpisao ugovore u zdravstvu i socijalnoj skrbi vrijedne 160 tisuća kuna

Župan Nikola Dobroslavić s nositeljima programa iz područja zdravstva i socijalne skrbi potpisao je 20 ugovora vrijednih 160 tisuća kuna. Za projekte i programe udruga i ustanova u zdravstvu u proračunu Županije osiguran je iznos od 60 tisuća kuna i podijeljen je na devet programa i to u iznosima od 5 do 9 tisuća kuna.

komentara  0

Riječ je o programima udruga Slatki život iz Dubrovnika, Hrvatski Crveni križ-GD Korčula,, Udruga za solidarnost među sugrađanima „Ploče", Udruga roditelja djece s posebnim potrebama „Cvitić" Vela Luka, „Topli Dom Mista" Opuzen, Udruga Multiple skleroze Dubrovnik, Udruga Lukjernica, Humanitarna udruga za ostvarivanje pomoći djeci s posebnim obrazovnim potrebama iz Korčula te Udruga KLA „Libertas" iz Dubrovnik.

Za projekte i programe udruga i ustanova u socijalnoj skrbi osiguran je iznos od 100 tisuća kuna i podijeljen je na 11 programa i to u iznosima od 7 do 11 tisuća kuna. Riječ je o programima Udruge gluhih i nagluhih DNŽ, „Radost" Ploče, Ruka ljubavi",„Rina Mašera", Udruge djece s cerebralnom paralizom „Leptirići" Ploče, "Prijatelji" Metković, „Zajednica Pape Ivana XXIII",Društva distorfičara invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida DNŽ, udruga FENIKS iz Dubrovnika, Općina Vela Luka te Udruge slijepih DNŽ.

Potpisujući ugovore, župan je istaknuo kako iznimno cijeni napore i predanost udruga građana oko skrbi za potrebite diljem Županije.

 


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube