LIFESTYLE
07.04.2013 u 18:14

Promotivna turistička vožnja kroz Hrvatsku
FOTO: Kolona Renaulta 4 stigla na Stradun

Kolona posebno uređenih automobila Renault 4, koji su sudjelovali u promotivnoj turističkoj vožnji kroz Hrvatsku, stigla je danas posljepodne na Stradun. 


komentara  0

Bio je to posljednji dan promotivne turističke vožnje kroz Hrvatsku koju je u sklopu projekta ISKONBAR organizirao Agroturizam Konavle. Riječ je o projektu povezivanja Baranje, Istre i Konavala, odnosno promocije hrvatskog ruralnog turizma. Cilj akcije je bio osim podizanje kvalitete ruralnog turizma i predstavljanje te upoznavanje ljepota Konavala ali i svih prirodnih ljepota kojima Hrvatska obliuje. U  koloni od 18 vozila i 40-ak sudionika sudjelovali su i  Konavljani te Dubrovčani, postavši tako dio nacionalnog projekta promocije ruralnog turizma Hrvatske.

Kolona je jučer obišla Istru gdje je u Agroturizmu Štefanić, u Motovunu, bila na zajedničkom ručku sa predstavnicima istarske županije i tamošnjih udruga ruralnog turizma. Nakon Istre kolona je krenula prema srednjoj Dalmaciji, te je u večernjim satima stigla u Etnoland Pakovo Selo. Osim članova i prijatelja Agroturizma Konavle, u koloni su bili i turistički novinari iz nekoliko zemalja Europe.

 

dubrovniknet team / FOTO: Vedran JerinićFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube