LIFESTYLE
06.03.2014 u 11:41

Klub Dubrovčana u New Yorku proslavio 72. obljetnicu djelovanja

Club Dubrovnik INC New York proslavio je svoju 72.  obljetnicu uz gala humanitarnu večeru i tihu  aukciju slika dubrovačkih slikara koju je vodila  galeristica Jelena Pače Sentović.Među uzvanicima je bio i dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić sa suprugom, kao i dritektorica TZGD Romana Vlašić te veleposlanik RH pri UN-u Vladimir Drobnjak.


komentara  4

odabrali Željka Tomića vlasnika restorana Dubrovnik u New Rochelu i mljetskog zeta Luisa Rodrigueza

Svečana večera održala se u prestižnom New York Athletc Club-u. Uz orekestar prisutne je zabavljala popularna pop zvijezda Tajči, lokalna  klapa Astorija s pjevačicom Ljiljanom Nikolovskom, a uz buran pljesak nastupila su i djeca naših iseljenika u narodnim nošnjama dubrovačkog kraja, koja su balala Linđo.Gala humanitarna večera i tiha aukcija slika dubrovačkih slikara te specijalna aukcija takozvani biding
vrlo su dobro uspjeli te će Klub ovog ljeta u Dubrovniku o organizaciji Matice hrvatskih iseljenika donirati prikupljena sredstva svojim starim i novim štićenicima. Za ovu prigodu Klub je tiskao posebno izdanje glasnika "Libertas"  na 70 stranica.


dubrovniknet team/Šime ŠimunovićFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube