LIFESTYLE
05.06.2014 u 22:27

FOTO: Mladenci i uzvanici jet set vjenčanja šetali Stradunom

Privatnim zrakoplovima stižu uzvanici na jet set vjenčanje godine, milijunašice Fabiole Beracase i njenog zaručnika, bankara Jasona Beckmana koji su u Dubrovnik stigli prije nekoliko dana, te uživaju u gradu koji ih svaki put iznova oduševi.  Fabiola i Jason su sa uzvanicima predvečer učinili đir Stradunom, a nakon šetnje su produžili u caffe bar B4 Revelin u Vetranićevoj ulici gdje se održava zabava pred sutrašnje vjenčanje. 


komentara  3

Pripreme na lokacijama na kojima će mladenci ugostiti svoje goste su u završnici - Sponza je prekrivena nevjerojatnim cvjetnim aranžmanima, u Kazalište Marina Držića unijeli su se stolovi i stolice za svečanu večeru, a i Knežev dvor, Lovrijenac i Lokrum su pod budnim očima mnogobrojnih svjetskih dizajnera zaduženih za vjenčanje "iz bajke".

Među redom najimućnijim ljudima svijeta iz bankarstva, svijeta mode i filma, spominju se mnoga imena, ali sa sigurnošću možemo potvrditi tek da je na Stradunu popodne viđena glumica Kate Hudson koja je bila u jednoj trgovini, a sa sigurnošću su je prepoznali, tek kada je "peglala" karticu.


dubrovniknet team/FOTO:Vedran JerinićFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube