CRNA KRONIKA
27.06.2014 u 21:06

preporuka je ispilati ih što prije
Tko je otrovao tri stara bora kraj kina Slavica?

U posljednje vrjeme svjedoci smo kako sve više naših sugrađana poseže za otrovima, kako bi se riješili nekih stabala, koja im jako smetaju. Tako je nastradao bor na Sedam smrtnih grijeha, palme uz Rijeku dubrovčku, kesteni u Lapadu, a najnoviji primjer su veliki borovi u kinu Slavica, zaštitni znak ovog javnog prostora. Tri velika bora počela su se sušiti, a stručnim pregledom utvrđeno je da su namjerno otrovani.


komentara  1

"Stručna komisija Vrtlara d.o.o. je, po zamolbi Javne ustanove Kinematografi Dubrovnik, izvršila očevid na predmetnoj lokaciji. Pritom je utvrđeno da su tri velika stara bora (jedan u skalama kina Slavica, a dva u privatnoj parceli uz kino Slavica) otrovana nepoznatim otrovom od strane nepoznatog počinitelja. Naime, bor u skalama i istočno u privatnoj parceli su u potpunosti suhi, dok se srednji bor osušio većim dijelom (70%)", na naš upit odgovorili su iz Vrtlara.

Preporuka Komisije je da Kinematografi Dubrovnik što prije uklone navedene borove (uz pomoć vatrogasne autoljestve), a kako bi prevenirali moguće ozljede posjetitelja Kina, prolaznika kao i svih ostalih sudionika prometa Ulicom branitelja Dubrovnika.

Vrtlarova Komisija u svom rješenju navodi kako slučaj treba proslijediti nadležnim službama koje isto moraju ispitati i što prije pronaći te kazniti počinitelje. 


K.Fiorović/FOTO: Vedran JerinićFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube