VIJESTI
09.01.2017 u 13:43

Udruga Slatki život: zimski kamp koji spušta šećer u krvi

Tijekom zimskih praznika, djeca i roditelji dubrovačke Udruge "Slatki život" proveli su četiri dana u Zadru, u hotelu Club Funimation Borik, u uspješno organiziranom 11. zimskom kampu za djecu oboljelu od dijabetesa. Kamp je nazvan Zajedno protiv dijabetesa u Boriku. Poslali su nam dopis i opisali kako im je bilo:


komentara  0

Krenuli smo rano ujutro 05. siječnja 2017. godine, autobusom, i okupili članove s područja Konavala, Župe dubrovačke, Grada Dubrovnika i otoka Korčula, a s nama su bili i prijatelji iz Zagreba, Splita i Ogulina. Tijekom putovanja su se izredali svi zimski vremenski uvjeti, a temperatura se spustila ispod nule. Dobrim raspoloženjem i druženjem rastjerali smo sve loše i prepustili se sadržajima Hotela.

Animacijski tim Hotela kroz zabavne programe u Falky Landu brinuo se za sportske aktivnosti, zabavu, akciju i razonodu, a u wellness i fitness centru djeca su koristila  vodene aktivnosti za opuštanje nakon nagomilanih školskih obaveza.

Ovom prigodom pridružili su nam se članovi Udruge Cukrići iz Zadra na zajedničkom ručku, druženju i dijeljenju životnih iskustava s dijabetesom.

U povratku, u nedjelju 08. siječnja 2017. godine, nazočili smo Svetoj misi u Samostanu svetog Frane i zahvalili Svevišnjem Bogu na  milostima koje smo dobili u Zadru.

Ovim kampom smo ponovno oživjeli naš trokut Dubrovnik-Split-Zagreb u borbi protiv dijabetesa. Roditelji i djeca su bili sretni i zadovoljni, jer poslije aktivnosti šećeri u krvi su bili u normali.

Put i boravak financiran je iz Proračuna Grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanske županije, drugih donatora i roditelja udruge, a svima od srca  zahvaljujemo.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube