CRNA KRONIKA
24.06.2018 u 12:22

HOROR NA MLJETU: napad motornom pilom, vozilom na zaštitara?

Tijekom jučerašnjih poslijepodnevnih sati na Mljetu je uhićen i preveden u dubrovačku Vilu Palmu, 43-godišnji Mljećanin koji je pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir. U tijeku je kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje većeg broja kaznenih djela - to je službena informacija koju smo dobili u PU dubrovačko-neretvanskoj. Iza nje, koja ovako zapisana izgleda poprilično benigno, stoji čitav niz dramatičnih događanja koja su se zbivala jučer na Mljetu, kada je spomenuti muškarac nasrnuo na čak petoro ljudi. Tijekom današnjeg jutra svi su oni na policiji dali svoje iskaze. Svi oni su podnijeli prijave, svjedočeći o učestalim, sličnim ispadima kojima 43-godišnji ugostitelj V.S. navodno maltretira brojne mještane u Polačama, Pomeni i Goveđarima na Mljetu već dulje vrijeme.  


komentara  0

Mljećanin o kojemu je riječ, pričaju nam neki od napadnutih, poznat je na otoku po svom problematičnom ponašanju, pa iako navodno ima više desetaka kaznenih prijava, sve je prolazilo olako, zbog čega strepe da će se nešto ozbiljno poduzeti tek nakon što se dogodi tragedija koja bi mogla imati kobne posljedice. 

Jučer se na Mljetu, navodno, događao pravi horor kada je spomenuti 43-godišnji V.S. usred Pomene nasrnuo motornom pilom na jednoga mještanina u trenutku dok je s njime bilo više osoba u automobilu, koje su užasnuto počele bježati i trčati po cesti, kao i turisti koji su se tu zatekli. Automobilom je, navodno, krenuo i na jednoga zaštitara u mljetskom hotelu. 

V.S. je čitavoj hrvatskoj javnosti skrenuo pažnju nakon što je u medijima osvanula priča kako je u svom restoranu na Mljetu gostima naplatio bocu vina 21 tisuću kuna. No, njegova je obitelj, nažalost, čak dva puta bila u nacionalnim medijima spominjana i zbog prometnih nesreća u kojima su mu poginuli 15-godišnji brat, a nedugo potom i otac. Tragedije prate tu obitelj, iako je jednu od njih svojom upornošću, voljom, velikim odricanjem i plemenitošću svog duha, u pozitivnom smjeru uspjela okrenuti njegova sestra, velika hrvatska paraolimpijka.   


dubrovniknet team/FOTO: ilustracijaFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube