LIFESTYLE
09.09.2018 u 11:46

U VRTU TEREZINE KUĆE U KONAVLIMA: "luda" zabava Pera Kojana i Petre Burić prije izricanja sudbonosnog "da"

Šaroliko i mnogobrojno društvo okupilo se u čarobnom vrtu nekadašnje kuće Tereze Kesovije u Čilipima, koja se nastavila tako nazivati i nakon što je promijenila vlasnika. Razlog? Iznad svega romantičan. Sa svojim prijateljima i rodbinom slavili su skoro uplovljavanje u bračnu luku konavoski poduzetnik i vlasnik Kojan Korala, Pero Kojan i njegova zaručnica Petra Burić. Bila je to zajednička momačko - djevojačka večer na kojoj su, uz buduće mladence, bili i njihovi kumovi, Lukša Jakobušić i Romana Ivušić.    


komentara  1

Raznorazni poslovi kojima se bavio, doveli su u život Pera Kojana mnoštvo različitih ljudi koji su se pridružili sjajnoj vrtnoj zabavi, kako su je nazvali sami mladenci. Ukusni zalogajčići, odlična glazba, svjetlosni efekti koji su od vrta napravili maštovito mjesto za oproštaj od djevojačkih, odnosno, momačkih dana mladog para, zasigurno će u pamćenju nazočnih ostati kao poseban doživljaj.

Petra Burić i Pero Kojan će se vjenčati 14. rujna, tako da će imati sasvim dovoljno vremena da u bračnu luku "uplove" odmoreni i svježi od "tulumarenja" s prijateljima. 


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube