VIJESTI
11.09.2018 u 15:08

ZRAČNA LUKA DUBROVNIK: Stigao dvomilijunti putnik, ove godine 18 dana prije

Zračna luka Dubrovnik ove godine dočekala je svoga dvomilijuntog putnika 18 dana ranije. Danas u 12 sati i 30 minuta stigao je Christian Niemeyer letom Eurowingsa iz Dusseldorfa. Iznenađeni Niemeyer stigao je u društvu svoje žene, a dočekali su ih domaćini Zračne luke Dubrovnik uz predstavnike turističkih zajednica gdje su mu uručili vrijedne poklone.


komentara  0

- Iznenađen sam. Ovo nam nije prvi put da posjećujemo vašu zemlju, ali je prvi put da smo u Dubrovniku. Dobili smo puno lijepih poklona, od vauchera za kupnju avionske karte, besplatan boravak u hotelu, izlet za dvije osobe, večere...Nadam se da ćemo moja žena i ja predivno provesti ovih 12 dana u Dubrovniku - kazao je dvomilijunti putnik Christian Niemeyer, koji je stigao s letom Eurowingsa iz Dusseldorfa.

- Prošle godine je prvi put ostvaren dvomilijunti putnik u povijesti Zračne luke, a ove godine je to 18 dana prije što je izvanredno - izjavio je direktor Zračne luke Dubrovnik Frano Luetić, koji je nadodao kako je što se tiče porasta dolazaka Zračna luka u plusu već 10 posto.

Ove godine i preko zime ostaje osam direktnih letova koji će povezivati Dubrovnik s europskim gradovima. Gradovi s kojima će Dubrovnik imati direktnu konekciju su: Prag, Varšava, Madrid, Istanbul, Frankfurt, Rim, Barcelona kao i domaće linije za Zagreb i Rijeku.

- Što se tiče radova koji će se odvijati ove zime na pisti, tada će letjeti samo manji zrakoplovi. Već početkom prosinca očekuje se završetak prve faze radova, do polovice ožujka sljedeće godine produžit će se pista do 2100 metara, a u tome razdoblju neće biti smetnji za slijetanje zrakoplova - zaključio je direktor ZL Dubrovnik Frano Luetić.


E. JelićFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube