VIJESTI
14.09.2018 u 12:08

SLATKE BRIGE DRUŠTVA PRIJATELJA: milijunta posjetiteljica, ulaznice za zidine dogodine 200 kuna!

Danas su dubrovačke zidine dočekale prodaju milijunte ulaznice, a prodana je 14 dana prije nego lani. Ono što je novost za sve posjetitelje dubrovačkih zidina koji će dogodine posjetiti naš Grad, jest da će ih umjesto  dosadašnjih 150 kuna dočekati cijena od 200 kuna za obilazak ove najatraktivnije dubrovačke spomeničke baštine. Društvo prijatelja je u dogovoru s Gradom odlučilo kako će se ta cijena zadržati dvije godine. 


komentara  0

Milijunta posjetiteljica zidina je 25-godišnja Sofia Petrovic iz Notthinghama u Engleskoj. Sofia je došla u društvu svoga dečka Lukea, a u Dubrovniku su po prvi put. Ovaj mladi par ugostilo je Društvo prijatelja, a tajnik DPDS-a Denis Orlić uručio je milijuntoj posjetiteljici cvijeće i prigodne darove.

- Do kraja godine očekujemo između milijun i 200 do milijun i 300 tisuća posjetitelja. Pitao sam i ove mlade ljude što misle o cijeni, rekli su mi da im je karta malo skupa, ali da vrijedi taj iznos za ono što su dobili. Mi smo na kraju ipak došli do zaključka kako s obzirom na razinu posjeta možemo povisiti cijenu i da će i dalje biti posjetitelja, jer posjet zidinama nikada nije ovisio o cijeni nego o posjeti samog Dubrovnika – kazao je tajnik Društva Denis Orlić.


E. JelićFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube