LIFESTYLE
03.12.2018 u 18:40

Skinfinity predstavljanje u Dubrovniku

Skinfinity, hrvatski proizvođač luksuzne kozmetike u utorak, 4. prosinca u prostoru restorana & bara Mezzanave predstavit će posebnu liniju za njegu kože koja otkriva ženstvenost – dekolte i grudi.

Brend je po svemu jedinstven, a prije svega po odabiru inovativnih sastojaka, s kojima su uspjeli postići najbolju djelotvornost i stabilnost proizvoda. Sastojci koje koriste su pomno izabrani nakon višegodišnjeg istraživanja i raznih kliničkih studija.


komentara  0

Skinfinity laboratorij se posebno ponosi činjenicom da ne koristi sirovine poput konzervanasa na bazi parabena, mineralnih ulja, derivate nafte (vazelin i parafinsko ulje) i slično, a kozmetika se proizvodi u vlastitom proizvodnom pogonu u Zagrebu, u skladu s najvišim europskim standardima.

Decollete – serum za njegu vrata, dekoltea i grudi

Razvojni tim odlučio se za stvaranje seruma upravo za područje koje je neprestano izloženo pogledima, posebice u elegantnim kreacijama. Svojim aktivnim komponentama štiti kožu od transepidermalnog gubitka vode, potiče stvaranje kolagenskih vlakana i adipocitnih stanica te štiti od slobodnih radikala.

Kožu ostavlja njegovanom, svilenkastom i mirisnom, a diskretne zlatne čestice dekolte čine glamuroznim.

Upoznajte se sa brendom, provjerite stanje Vaše kože, otkrijte posebnu ponudu namijenjenu mjesecu darivanju od 12 do 16 sati na adresi:

Ljekarna Čebulc

I. Dulčića 20a, Dubrovnik

Hrvatski proizvod- svjetska kvaliteta: Skinfinity kozmetika stigla u Dubrovnik
 


sponzorirani članakFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube