LIFESTYLE
05.12.2018 u 20:42

BOŽIĆ U KABOGI - okićen "Bor želja"

Tradicionalni božićni program u ljetnikovcu Bunić Kaboga nastavlja se i ove godine, a za tu prigodu saloču ljetnikovca ukrasila su djeca na umjetničkoj radionici izradivši ukrase za „Bor želja“ koji sada krasi saloču ljetnikovca koja će posjetitelje ugostiti naredene tri nedjelje sve do Božića. 


komentara  0

Završna večer radionice kolende i božićne pjesme koju vode Sanja Dražić i Paola Dražić Zekić u organizaciji Matice hrvatske ogranak Dubrovnik i zaklade Caboga Stiftung održat će se u nedjelju 9. prosinca s početkom u 18.00 sati, dok će se u nedjelju, 16. prosinca, također s početkom u 18.00 sati, održati glazbeni program naziva „Božić u gospara u saloči“ u izvedbi Dječjeg zbora Dubrovnik uz polaznike renesansane radionice Doma Marina Držića, Komorni trio Domine te Nenu Ćorak. Ulaz je slobodan na oba programa, a besplatan autobus kreće s Pila u 17.30 sati uz zaustavljanje na autobusnoj stanici u Vukovarskoj ulici.

Adventski koncert u ljetnikovcu će održati i Dubrovački komorni zbor pod ravnanjem Frana Krasovca u nedjelju 23. prosinca u 20.00 sati. Zbor izvodi prigodni program sastavljen od poznatih božićnih skladbi za zborske sastave Kodályja, Militella, Witta, a izvest će i Ave Mariju dubrovačkog glazbenika Marija Miladina te niz hrvatskih narodnih božićnih pjesama u obradi Frana Krasovca. Ulaz na koncert je slobodan uz prethodno preuzete besplatne ulaznice koje se mogu dobiti u Festivalskoj palači od 17. prosinca radnim danima od 10 do 15 sati. Autobus polazi s Pila u 19.30 sati uz zaustavljanje na stanici u Vukovarskoj ulici.

Program „Božić u Kabogi“ održava se u suradnji zaklade Caboga Stiftung, Dubrovačkih ljetnih igara i Baštine d.o.o.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube