CRNA KRONIKA
11.01.2019 u 18:36

POTRAGA SE NASTAVLJA - Stigli MUP-ov helikopter i ophodni brod 'Omiš'

Potraga za posljednjim nestalim radnikom hidroelektrane se i dalje nastavlja. Već jutros zatražen je helikopter od Ministarstva unutarnjih poslova kako bi pomogao u potrazi, a helikopter je stigao danas oko 17 sati i 30 minuta. Pored helikoptera stigao je i ophodni brod 'Omiš' Hrvatske ratne mornarice.


komentara  0

- Potraga se nastavlja, u pomoć su nam stigli helikopter koji je opremljen za uvjete u noćnoj pretrazi, posjeduje i termo kamere, a stigao nam je i ophodni brod 'Omiš' od Hrvatske ratne mornarice koji je također dobro tehnički opremljen za noćno pretraživanje - kazao je za Dubrovniknet načelnik PU dubrovačko - neretvanski Ivan Pavličević.

Potraga traje već dva dana, a u koju su uključeni brojni pripadnici policije, vatrogasaca, HGSS-ovaca i ronioci. Pored njih u potrazi sudjeluju i mještani koji također pretražuju kopneno, ali i obalno područje zajedno sa svojim plovilima kružeći po akvatoriju.

Lučka kapetanija Dubrovnik također je izdala obavijest svima vlasnicima plovila da prilikom plovidbe obrate posebnu pozornost i jave se nadležnima ako nešto uoče u akvatoriju.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube