LIFESTYLE
20.01.2019 u 15:01

Dubrovčani u Kölnu navijaju za Hrvatsku

Među sedam tisuća navijača iz Hrvatske u njemačkom gradu Kölnu i navijači su iz Grada. Ekipa "uvijek vjernih kaubojima" poslala nam je par fotografija iz grada na Rajni uoči utakmice Hrvatska - Brazil, a koja se igra u sklopu Svjetskog rukometnog prvenstva, kojem su ove godine domaćini Danska i Njemačka. Utakmica počinje u 18 sati, a dubrovački navijači jutro su iskoristili za obilazak grada, pa su svoj stijeg razvili ispred monumentalne  kölnske katedrale. Idemo kauboji!


komentara  0

Hrvatska se u drugi krug svjetske smotre plasirala s maksimalna četiri boda. Pored Francuske i Njemačke zauzela je vodeću poziciju. Međutim, subotnjim pobjedama Francuske nad Španjolskom (33:30) i Njemačke protiv Islanda (24:19) spala je na treće mjesto s bodom i utakmicom manje.

U polufinale plasirat će se po dvije najbolje reprezentacije iz dviju grupa drugog prvenstvenog ciklusa. Za prva dva mjesta grupe 1 borit će se Njemačka, Francuska i Hrvatska jer su Španjolska te Brazil i Island ostali bez šansi za prolazak dalje.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube