CRNA KRONIKA
29.01.2019 u 08:26

VIDEO/TRAGEDIJA U POVIJESNOJ JEZGRI: U kući na Prijekom pronađena tri mrtva tijela, ranjena 74-godišnjakinja van životne opasnosti

Tri beživotna tijela i jedna ranjena osoba pronađene su jutros oko 7 sati u jednoj kući na Prijekome, očevid je u tijeku, razlozi još uvijek nisu poznati - potvrdila je strašnu tragediju koja se dogodila u povijesnoj jezgri, Andrijana Biskup iz PU dubrovačko neretvanske. Policija je potvrdila da su dvije muške osobe (64) i (77) godina te ženska osoba (53) pronađene mrtve, dok je 74-godišnjakinja ranjena te je s prostrijelnom ranom prevezena u bolnicu. Ona je izvan životne opasnosti jer je rana zaobišla sve vitalne organe, saznajemo od ravnatelja OB Dubrovnik Marija Bekića. Sve osobe su u obiteljskom srodstvu. 


komentara  0

Zvukovi sirene proparali su jutros mir u povijesnoj jezgri, građani su vidjeli vozilo hitne pomoći na Stradunu, policija je blokirala ulice sa Straduna prema Prijekome. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika. Više informacija bit će poznato po završetku očevida.

Cijeli grad je u šoku, a neslužbeni izvori tvrde kako je riječ o obiteljskim bračnim trzavicama koje traju već neko vrijeme.

10:45 POLICIJA POTVRDILA IDENTITET

Utvrđen je identitet osoba koje su rano jutros u beživotnom stanju pronađene u stanu u ulici Prijeko, u Dubrovniku. Radi se o dvije muške osobe u dobi od 64 i 77 godina, te jedna ženska osoba u dobi od 53 godine. Utvrđeno je da je smrt nastupila nasilnim putem. Ranjena osoba, prevezena u dubrovačku bolnicu, je 74-godišnja žena.

Neslužbeno saznajemo kako su preminule osobe supružnici I.B, (64), inače kapetana i L.B. (53), njegova supruga te njezin otac M.T. (77). Njezina majka K.T. (74) je ranjena. 

Očevid provodi DORH, a spekulira se o dvostrukom ubojstvu i samoubojstvu prilikom čega je B.Đ. navodno ubio suprugu i punca, a potom i sebe. 

Đivo B. koji je jutros počinio dvostruko ubojstvo i samoubojstvo nije prijavljivan policiji zbog nasilja i prijetnji


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube