LIFESTYLE
07.02.2019 u 08:05

Škola i maškare mogu skupa!

Osnovna škola Župa dubrovačka i Župski karnevo organiziraju maškaratu za učenike od 1.- 4. razreda OŠ u petak 8. veljače u vremenu od 9 – 11,30 sati. Druga zabava u organizaciji Turnira župskih mjesta i Župskog karnevala održat će se ove subote, 9.veljače u domu u Martinovićima.


komentara  1

Učenici dolaze u 8 sati maškarani u školu. Nakon marende, u 9 h kreću pješice u povorci prema Srebrenom. Ispred zgrade Općine Župa dubrovačka priključuju im se župske mažoretke i štićenici Centra za rehabilitaciju Josipovac. Povorka malih maškara odlazi do Hotela Astarea gdje ih očekuje DJ Vjeverica. Najbolje maškarane grupe očekuju nagrade, a svi dobivaju sok, krafnu i bombone.

Školski autobusi će u 11,30 doći po prvu grupu učenika i odvesti ih ispred škole. To su učenici koji stanuju blizu škole i oni  koji se vraćaju u produženi boravak. Ostali učenici će u 11,50 krenuti iz Astareje školskim autobusima koji će ih razvesti Župom uobičajenim rutama. 

Svi drugi dođite u Postranju u Domu u Martinovićima i još jendom pokažite ća mogu maškare. - poručuju iz župskog karnevala.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube