VIJESTI
10.02.2019 u 08:32

Marina Sambrailo nova je ravnateljica Doma za starije Dubrovnik

Upravno vijeće Doma za starije osobe Dubrovnik donijelo odluku o imenovanju Marine Sambrailo na mjesto ravnateljice ove ustanove. Marina Sambrailo dosada je uspješno vodila Centar za rehabilitaciju Josipovac, a po struci je diplomirana defektologinja. Na natječaj se javila i dugogodišnja zaposlenica Doma za starije osobe Dubrovnik, socijalna radnica Radmila Šutalo, koja je također zadovoljila sve uvjete natječaja.


komentara  0

Upravo vijeće Doma za starije i nemoćne Dubrovnik, čiji je osnivač Dubrovačko-neretvanska županija, ima pet članova, od kojih troje imenuje Županija, a jednog predstavnici korisnika i jednog djelatnici Doma. Na čelu mu je trenutno gradska vijećnica dr.med. Katarina Doršner.

Podsjetit ćemo da je dugogodišnja ravnateljica ovog doma Marica Miletić krajem 2017. godine otišla u mirovinu, a posao ravnatelja priveremeno je obavljala Vesna Babarović, inače zaposlenica DNŽ. Upravno vijeće natječaj za ravnatelja raspisalo je 27. prosinca 2018.

Također ne treba zaboraviti kako je upravo te 2017. godine tvrtka Alfaplan nakon pravomoćne sudske presude ovršila Dom za 881, 583,55 kuna.

Riječ je o slučaju iz 2005. godine po kojem je pokrenut spor pred sudom od strane tvrtke Alfaplan građenje početkom 2007. godine, jer je Uprava Doma nakon konzultacije s pravnicima, smatrala kako spomenuta tvrtka nije u potpunosti izvela prethodno ugovorene radove. 


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube