SPORT
10.02.2019 u 09:34

Dubrovačke odbojkašice osigurale plasman u 1.A ligi

U super derbiju 13. kola  južne skupine Prve 'B' hrvatske lige Ženski odbojkaški klub Dubrovnik bio je bolji od Sinja. Dubrovkinje su u gostima pobijedile rezultatom 3:0 (25:18, 25:22, 25:23). Naše su odbojkašice ovom pobjedom osigurale prednost te zauzele prvo mjesto u 1.B Ligi koje ih slijedeće sezone direktno vodi u viši rang, točnije u 1.A ligu.

 


komentara  0

Na početku sezone u Gospinu polju, odbojkašice su ostale bez dva boda. U jesenskom dijelu prvenstva Sinj je bio na samom vrhu tablice. Odbojkašicama ZOK Dubrovnika je bila potrebna pobjeda s rezultatom 3:0 ili 3:1 kako bi osigurale prednost u čemu su i uspjele.

Sada Dubrovnik ima utakmicu manje i slijedeći vikend 17. veljače dočekuje OK Trogir u Gospinu Polju. Utakmica počinje u 19 sati.

Pod vodstvom Mirjane Vreće i Marine Radić, s ekipom su u Sinju bili i kondicijski trener Tomislav Jurišić te fizioterapeut Toni Zoranić.

Dubrovnik je ostvario pobjedu u sastavu: Anđela Čuljak, Đive Turajlić, Anđela Turuk, Ivana Marinović, Mara Šilje, Sanja Curić, Ivana Ivaniš, Lea Burić, Petra Putica, Katija Vuličević, Martina Vreća, Hana Dilberović, Gabriela Stipanović i Ana Matuško.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube