POLITIKA
12.02.2019 u 08:56

Ljubo Nikolić napušta Gradsko vijeće

Nositelj Liste grupe birača "Srđ je Grad" na proteklim lokalnim izborima, potom gradski vijećnik, Ljubo Nikolić odlazi iz dubrovačkog Gradskog vijeća. Na sljedećoj sjednici će prisegnuti novi član "srđevaca", prof. Nikša Selmani, kojega je dubrovačka javnost već imala prilike slušati i gledati iza govornice u vijećnici Grada. Što je potaknulo Nikolića da "odstupi"? 


komentara  0

- Početkom godine sam prihvatio mjesto predsjednika Uprave tvrtke Laus CC, što je došlo kao neki logičan slijed mog višegodišnjeg rada u ovoj firmi, ali i veliki izazov na kojega želim odgovorno i predano odgovoriti. Angažman kojega zahtijeva moj novi posao neće mi ostaviti dovoljno vremena za ozbiljne pripreme za sjednice Gradskog vijeća, a osim toga, poznato je kako smo pristalice rotacije vijećnika što smatramo demokratskim načelom. To smo radili i prije. Nema nikakvog drugog razloga zbog kojega odlazim iz Gradskog vijeća - kazao je Ljubo Nikolić kojemu odlazak iz Gradskog vijeća ne znači i odlazak iz javnog života grada, budući će se i dalje sa svojim kolegama aktivno baviti temama od interesa i u interesu Grada. 

Umjesto Ljuba Nikolića, u Gradsko vijeće ulazi Nikša Selmani, sljedeći po redu s Liste "Srđ je Grad", prof. povijesti i filozofije kojega smo već imali prilike slušati i gledati za govornicom Gradskog vijeća, budući je 2016. "odradio" pola mandata u tadašnjem sazivu. 


L.C.Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube