VIJESTI
12.02.2019 u 09:29

ISPRAVAK:Kamion s kojeg su padale palete u vlasništvu je tvrtke Ingrad

Iz tvrtke Kamgrad poslali su zahtjev za ispravkom netočne informacije. U tekstu Luko Vodopija: Bio sam u autu sa svo troje svoje djece kad su počele s kamiona padat palete krivo smo naveli ime tvrtke vlasnika kamiona s kojeg su padale palete. Ispričavamo se tvrtki Kamgrad na neugodnostima. Kamion s kojeg su padale aluminijske palete bio je u vlasništvu tvrtke Ingrad. U nastavku prenosimo ispravak u cijelosti.


komentara  0

"Ovim putem, sukladno članku 40. stavak 1. i 2. Zakona o medijima (NN 59/04, 84/11, 81/13) (dalje u tekstu: Zakon) zahtijevamo objavu ispravka informacije kojom su povrijeđena prava i interesi, a ponajprije ugled trgovačkog društva Kamgrad d.o.o., Josipa Lončara 1h, Zagreb, OIB: 89931241548, a koja informacija je objavljena dana 08.02.2019. godine na internet portalu Durbovniknet.hr pod rubrikom „Vijesti“ ( link: http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=66877#.XGE3LlVKiHs) i to pod naslovom: „Luko Vodopija: Bio sam u autu sa svo troje djece kad su počele s kamiona padat palete“.

U predmetnom članku se na tri mjesta navodi potpuno netočna i neistinita informacija: „Obitelj Vodopija, jučer je oko 15 sati doživjela nemali šok, kad su na magistrali kraj Orašcas kamiona tvrtke Kamgrad na njih počele padati aluminijske palete.“ „Iz suprotnog smjera išla su dva, jedan za drugim, kamioni Kamgrada.“ „Iz tvrtke Kamgrad, koja je vlasnik kamiona, ni riječi.“

Naime, potpuno je netočna i neistinita informacija kako je bilo koji od spomenutih kamiona vlasništvo trgovačkog društva Kamgrad d.o.o. te dodatno ističemo kako se trgovačko društvo Kamgrad d.o.o. istima nije, na bilo koji način, niti koristilo. Uvidom u putne naloge društva evidentno je kako se niti jedan od kamiona u vlasništvu trgovačkog društva Kamgrad d.o.o. nije nalazio na spomenutoj dionici u posljednjih 30 dana pa se samim time tamo nije nalazio niti u trenutku predmetne nesreće. Također, pregledom fotografije koju ste objavili u istom članku ustanovljeno je kako kamion prikazan na fotografiji nije u vlasništvu trgovačkog društva Kamgrad. Nadalje, u pogledu sljedeće tvrdnje: „Iz tvrtke Kamgrad, koja je vlasnik kamiona, ni riječi“ – ističemo kako se trgovačkom društvu Kamgrad d.o.o. nitko nije niti obratio sa bilo kakvim zahtjevom niti od istoga zatražio bilo kakvu informaciju ili očitovanje vezano za predmetnu nesreću. Činjenica da to nije napravljeno jasno govori kako trgovačko društvo Kamgrad d.o.o. nema nikakve veze sa spomenutom prometnom nesrećom.         

Obzirom na navedeno, zahtijevamo da sukladno članku 41. stavak 1. Zakona objavite ispravak bez promjena i dopuna, na istom ili istovrijednom mjestu te na isti ili istovrijedan način na koji je bila objavljena i informacija na koju se ovaj ispravak odnosi. Ističemo kako ispravak niste ovlašteni objaviti među reagiranjima ili pismima čitatelja budući nemate našu suglasnost koja Vam je prema Zakonu potrebna za objavu ispravka na navedenim mjestima.     

S poštovanjem,
Direktor
Domagoj Kamenski"


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube