LIFESTYLE
07.03.2019 u 18:59

EDURO - namještaj skrojen po mjeri i vašoj mašti

Umjesto da bude lijepi doživljaj, nabavka namještaja često zna postati noćna mora. Ugledamo komad pokućstva koji nas osvoji "na prvu", već ga vidimo u prostoru kojega namještamo, a onda kad ga počnemo mjeriti - razočarenje. Ili je preširok, ili predubok ili previsok... Ne odgovara. Kako bi izbjegli takve probleme, tu je EDURO!


komentara  0

Neodgovarajuće mjere namještaja glavni su razlog zašto se tvrtka EDURO orijentirala na proizvodnju namještaja s kliznim vratima po mjeri, s namjerom da kupac sam određuje dimenzije i dizajn pojedinog proizvoda.

EDURO ugradbeni ormar s kliznim vratima izrađen po mjeri, dio je namještaja koji nudi maksimalnu iskoristivost prostora, prilagođen je vašim potrebama, a pritom pridonosi cjelokupnom estetskom dojmu.

Veliki izbor dodatne opreme i mehanizama ormara osiguravaju bolju preglednost i praktičnost, a široka paleta dekora udovoljit će svačiji ukus.

EDURO pregradne stijene s kojima možete na elegantan način odijeliti ili povezati dvije prostorije.

Primjerice kuhinju s blagovaonicom, blagovaonicom s dnevnim boravkom ili radnom sobom tako da će cijeli prostor djelovati još većim i prozračnijim.

Dugogodišnje iskustvo stručnjaka, vrhunski aluminijski profili, kotačići sa kuglastim ležajevima i veliki izbor najkvalitetnijih materijala jamstvo su visoke kvalitete i dugotrajnosti EDURO proizvoda.

Iskoristite pametno životni prostor, uz funkcionalni i praktične eduro savjete. Obratite im se s povjerenjem.

Kralja Tomislava 7, DOC 1.kat
kontakt: 436 438, 091 520 5200

radno vrijeme: 09.00-18.00 (radnim danom)

                        09.00-13.00 (subotom)

 


sponzorirani članakFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube