LIFESTYLE
13.03.2019 u 09:34

Kako preko interneta ostvariti brze pozajmice?

U današnje vrijeme sve više i više slušamo o negativnim iskustvima korisnika brzih pozajmica i kredita. Zašto je to tako? Razlog je najčešće nedovoljna informiranost korisnika prije potpisivanja kreditnih ugovora, zbog koje završavaju s nepovoljnim uvjetima otplate.


komentara  0

Prijeđimo odmah na stvar. Kako to izbjeći?

Prvo i osnovno, najbitnije je da se unaprijed informirate o svemu što trebate znati o vrsti kredita koja vas zanima. To možete učiniti korištenjem platforme za usporedbu kredita kao što je Matchbanker. Na Matchbankeru ćete odabrati opciju financiranja koja vas najviše zanima, na primjer brze pozajmice, kredite bez HROKa ili gotovinske kredite.

Nakon toga moći ćete pročitati detaljna uputstva za prijavu za vaš željeni kredit te objašnjenja svih financijskih pojmova koji su vas do sada ostavljali zbunjenima. Uz Matchbankerove savjete možete biti bez brige - nakon samo nekoliko minuta čitanja postat ćete pravi stručnjak za kredite.

Pri vrhu svake stranice na Matchbankeru se također nalazi i popis dostupnih ponuda online kredita i pozajmica.

Uz njega ne samo da možete u tren oka vidjeti sve opcije, već možete i pregledati njihove uvjete te odlučiti o najpovoljnijoj. Uvjeti koje je Matchbanker pripremio za vas su kamatna stopa, iznos i rok otplate, procijenjeno vrijeme isplate te sve prednosti i svi nedostatci određene ponude.

Uz jednostavna objašnjenja poput ovih ne bi trebalo biti teško doći do idealnog kredita za vas, zar ne?

Kako usporediti uvjete kredita i pozajmica?

Prije nego što kredit ili pozajmicu proglasimo najpovoljnijim, treba uzeti u obzir brojne faktore. Je li ta niska kamatna stopa navedena u ponudi fiksna ili promjenjiva? Ovo je jedan od najbitnijih faktora pri posuđivanju novca, bilo da posuđujete preko interneta ili u poslovnici banke. Mnoga negativna iskustva korisnika proizlaze upravo iz činjenice što nisu očekivali rast kamatne stope, iako je to s promjenjivom kamatnom stopom uobičajena pojama. Stoga ako želite mirnije spavati noću, budite mudri i ciljajte prema dobivanju fiksne kamatne stope.

Osim kamatne stope, pažnju treba obratiti i na valutu zaduživanja. Korisnici uglavnom mirnije spavaju ako se zaduže u domaćoj valuti, a ne eurima ili francima koji su prije nekoliko godina mnogima donijeli brojne probleme.

Kako se platforma Matchbanker fokusira na transparentnost, ona razotkriva i prednosti i nedostatke svake ponude - što je razlog zbog kojeg joj možete u potpunosti vjerovati.

Kako funkcionira online prijava za brzu pozajmicu?

Nakon uspoređivanja uvjeta i odlučivanja o najpovoljnijoj opciji, klikom na “posudi sada” Matchbanker će vas preusmjeriti na stranicu odabranog zajmodavca gdje samo morate obaviti proces prijave. Obično online zajmodavci ne zahtijevaju mnogo dokumentacije, tako da su jedine stvari koje trebate imati spremne vaša osobna iskaznica, bankovni račun za isplatu, te eventualno dokaz kreditne sposobnosti kao što je potvrda o jamstvu ili platna lista.

Nakon uspješne prijave, zajmodavac će odmah započeti s njenim razmatranjem. U slučajevima kada ste priložili svu potrebnu dokumentaciju i dokazali svoju kreditnu sposobnost, taj proces može potrajati svega nekoliko minuta i novac može biti na vašem računu dok kažete keks.


sponzorirani članakFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube