LIFESTYLE
15.03.2019 u 19:19

PREMIJERNO Stižu dva legendarna lika iz Audicije, s najnovijom predstavom "Ero sa ovoga svijeta"

Nema osobe u regiji koja se 80-ih godina nije smijala recitirajući dosjetke Marinka Ćutuka iz legendarne "Audicije" o monologu ili recitaciji tužne priče o "Keruši i njenih sedam malih kučića" ili one svima znane “Ja čet’ri sata čamim čekajući k’o budala…”. Iza ovih riječi stoji Željko Ninčić, koautor prve i jedini autor kasnijih legendarnih "Audicija", koje je kroz sve ove godine pogledalo više od 2.5 milijuna gledatelja a samo u dvorani KD Vatroslav Lisinski predstava je rasprodana čak 40 puta.


komentara  0

Za ove predstave na kupnju ulaznica čekalo se satima u redu pred blagajnom, a generacije i generacije ljudi njegovi tekstovi nasmijali su do suza. O fenomenu ovih predstava svjedoče i videozapisi na You-tube kanalu koji bilježe milijunske posjete isječcima s predstava koje već 30 godina neprekidno pune dvorane.

Premijerno, 22. ožujka, Željko Ninčić u Dubrovnik stiže kao Marinko Ćutuk (Ero s ovoga svijeta) i Veseli (Primi me), dva legendarna lika iz Audicije, s najnovijom predstavom "Ero sa ovoga svijeta".

Koje su najnovije kletve, što ga danas čini neuroznim i čami li još uvijek čekajući saznat ćemo od Marinka dok će nas Veseli provesti kroz svoje komične pustolovine u BiH i dijaspori nakon što nije primljen na audiciji.

"Ero sa ovoga svijeta" urnebesna je komedija prepoznatljivog rukopisa Željka Ninčića koja će, vjerujemo, do suza nasmijati kako staru tako i neku novu publiku.

Predstavu "Ero s ovoga svijeta" možete pogledati  22. ožujka u dvorani "Kino Sloboda" u Luži s početkom u 19:30 sati.

Ulaznice po cijeni od 70 kn možete kupitit na blagajni kina Slobode,  te online u sustavu www.croatia-tickets.hr
Info i rezervacije na broj telefona 091 972 0540 & FB Amadeus Events


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube