LIFESTYLE
07.04.2019 u 20:30

UDOMI/ NE KUPUJ: Kika zna sve što se od jednog psa očekuje, sve osim kako je imati zauvijek dom!

Mnogi imaju predrasude prema starijim psima iz azila … Mi te predrasude volimo razbijati. Umjesto "stariji", mi ih zovemo "gotovi" psi. To su oni čiji karakter jasno vidimo, i možemo procijeniti jesu li nam kompatibilni i spremni na suživot. Jedna od tih "gotovih" pasa je i Kika. Pamtimo je iz faze dok je imala koje kilo viška... Nemoguće je zaboraviti njene pozdrave i pozive na igru. Kao i svaka dama, vjerojatno bi se naljutila što smo spomenuli njenu kilažu, da joj se odužimo za godine je nismo pitali. 


komentara  0

Puno je prednosti kod udomljavanja odraslih pasa. Jedna od njih je udomljenje "gotovog psa". Odmah se može vidjeti visina i građa. U kontaktu je jasno kakvog su karaktera; da li su aktivni ili lijeni; druželjubivi ili grintavi;  naučeni na stan; socijalizirani s drugim životinjama i spremni na suživot. 

Većina azilskih odraslih pasa udomljenje shvaća kao nagradu i učiniti će sve da ugode svojim ljudima. Sretni su, jer su izabrani!

Zlatokosa Kikica je jedna od tih "gotovih pasa". Njoj treba  samo mjesto na trosjedu, dok je u Vašim rukama npr.  dobro štivo. Ok, može i jedna ruka s knjigom, a druga da je mazi. Kikicu ne treba učiti komandama: "dođi, sjedi, čekaj..." Ona to već zna. Ne zato što smo je učili, nego zato sto se ne odvaja od čovjeka u želji da mu bude blizu, da mu ugodi, da ga usreći. Tko god joj priđe veselit će se, ali prepustit će se i vjerno pratit samo svoje voljene.

Kad dođete na Žarkovicu potražite je u masi ili samo pružite ruke...ona će doći!

Žarkovica, tel.0915918434

UDOMI/NE KUPUJ: 8 malih slatkih čupavih života netko je tek tako bacio u draču ...

UDOMI/NE KUPUJ: priča se da graciozna i šesna Zara dijeli najbolje zagrljaje na Žarkovici

UDOMI/NE KUPUJ: Da je hollywoodski glumac, Casper bi bio Clooney


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube