POLITIKA
10.04.2019 u 20:44

Stanje zdravstva na visokoj razini, a bolnica prokišnjava

- Nakon tematske sjednice na temu „Stanje zdravstvenog sustava u Dubrovačko – neretvanskoj županiji“ na kojoj je vladajuća većina utvrdila kako je stanje zdravstva u Dubrovačko-neretvanskoj županiji na visokoj razini nije dugo trebalo da se pokaže kako to nije istina. Dok su se neki vijećnici natjecali u pohvaljivanju opremljenosti i izgleda OB Dubrovnik istina je sasvim drugačija jer bolnica prokišnjava. Ugroženi su odjeli pedijatrije, neurologije, ginekologije, rodilišta, rađaonice, stoji u priopćenju Kluba vijećnika SDP-a Županijske skupštine.


komentara  0

- No, bez obzira na upozorenja oporbe o nedostatku kadra, nedovoljnom ulaganju u zdravstvenu infrastrukturu i opremu, problemima u funkcioniranju zdravstvenih punktova, bez obzira na uložene amandmane oporbe, vladajući su pokazali i dokazali oporbi da su vladajući i utvrdili su da je zdravstvo na visokoj razini u našoj Županiji.

Dokazali su da su vladajući negirajući istinu, istinu da se sustav zdravstva urušava, a sve na štetu građana.
Uskoro će se dio Vlade RH pojavit na proslavi Dana županije i na Ljetnim igrama te nam ostaje za nadati se kako će ih problemi zdravstva u našoj Županiji malo više zainteresirati, zaključuju vijećnici Kluba SDP-a DNŽ.

 


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube