SPORT
18.04.2019 u 09:42

Ana Konjuh nakon četvrte operacije lakta razmišlja o planu B

Nažalost, njezini fanovi su na to već naviknuli. Na objave u kojima najavljuje dužu pauzu, proglase iz - bolničke sobe. Isto se dogodilo i prije mjesec i pol dana, s Floride..."Par mečeva koje sam odigrala ove godine bili su podnošljivi, ali bol se vratila", reći će dok je išla na jednu od terapija.vAna Konjuh, ta 21-godišnja nada hrvatskog, svjetskog tenisa, po četvrti je put morala na operaciju lakta. Bivša Top 20 igračica svijeta obavila je taj zahvat rekonstrukcije ulnarnog kolateralnog ligamenta lakta u Sjedinjenim Državama, donosi portal 100 posto.


komentara  0

"Kako sam se odlučila? Pa iskreno, sve se je to nekako brzo odigralo. Kad sam otišla na pregled dobila sam sugestiju da bih trebala u zahvat rekonstrukcije i eto odlučila sam u roku od pet minuta da idem opet u taj proces", kaže naša mlada tenisačica.

"Ako želim igrati tenis, baviti se s tim, onda sam to morala napraviti. Mislim da je to bila i jedina prava odluka".

Dosta je oprezna u prognozama, čak je u toj objavi upozorila fanove na strpljenje, jer će oporavak biti dug i spor...

"Da, ne znam točno kako će to izgledati, ali neki stručnjaci spominju period od devet do čak 17 mjeseci. Da, to je jako rastezljiv pojam i veliki je to vremenski period. Jednostavno, ne želim žuriti, htjela bih da se zakrpam kako treba", reći će odlično raspoložena.

Više je puta po bolnicama i kod liječnika nego na turnirima, nažalost, to je nešto na što se već i naviknula, vodi "utakmice" koje nije očekivala dok je marljivo "lupala o zid".

Obzirom na tu situaciju, jeli joj pada na pamet da svemu kaže zbogom i da prekine karijeru?

"Iskreno, pada mi na pamet i taj scenarij! Jer niti sad nakon ovog četvrtog zahvata nemam nikakve garancije da će sve ispasti kako treba i nikad se ne zna. Tako da razmišljam i o B planu!", kaže Ana, ali ne otkriva o čemu je riječ:

"Razmišljam o B planu, ali ga neću otkriti. Još je u razmišljanjima! No vjerujem, nadam se, da ću ostati još dugo u tenisu, te da će sve biti u najboljem redu s mojim laktom".

Ima dosta neplaniranog vremena, gleda tu i tamo tenis, ali i na terapijama je i po tri-četiri sata dnevno.

Cijeli članak pročitajte ovdje


dubrovniknet team/Izvor:100 posto FOTO: Tonči VlašićFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube