VIJESTI
23.04.2019 u 07:58

POŽAR NA GRABOVICI Zapovjednik Krilanović: Trebamo bager zbog probijanja u središte deponije, akcija će trajati cijeli dan

Jutros u 6 sati i 7 minuta izbio je požar smeća na Grabovici. Na intervenciji sudjeluje JVP Dubrovački vatrogasci s 13 vatrogasaca i 4 vozila; te je akcija gašenja u tijeku.


komentara  0

Čuli smo se sa zapovjednikom vatrogasne zajednice Grada Dubrovnika Stjepkom Krilanovićem koji je kazao kako su imali žurni sastanak oko organizacije akcije.

Trenutno natapaju padinski dio, ali to prema njegovim riječima nije dovoljno za gašenje samoga požara zato su u pomoć zvali Čistoću koja će im ustupiti bager koji je neophodan za probijanje u deponiju do središta požara.

- Požar se nije proširio na obalno područje, opasnosti za šumu trenutno nema. Teren je strm i vrlo nepristupačan te se polako dio po dio raskopava s bagerom, sada moramo razgrnuti sve na deponiju kako bi došli do središta i ugasili požar, pretpostavljam da će akcija trajati cijeli dan - kazao je za Dubrovniknet Stjepko Krilanović. 


E. J.Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube