VIJESTI
24.04.2019 u 10:28

Jesu li turski poduzetnici u problemu i zatvaraju li svoje butige?

Gradom se posljednje vrijeme šire glasine kako se Diamond Centar povlači iz Dubrovnika. Priče su potaknute zatvaranjem 1 300 metara kvadratnih prostora u Zračnoj luci, a šuška se i o zatvaranju luksuzne trgovine i restorana na Pilama u Palači Pucić, koje, navodno, nisu zaživjele u priželjkivanim okvirima. Turski poduzetnici EN-Ba Group International na Pilama drže Intermediator, tvrtku koja se bavi prodajom luksuznih kožnih proizvoda, One & Only restoran te Diamond Center Dubrovnik u Zračnoj luci. Pitali smo Vlatku Štimac, direktoricu nabrojenih objekata, je li istina da "izlaze" iz Dubrovnika?


komentara  0

Direktorica Štimac opovrgava glasine.

- Prije nekoliko dana otvorili smo trgovinu na Pilama i restoran, a trgovina u Zračnoj luci je zatvorena zbog popravka protupožarnog sustava. Uskoro će se otvoriti - tvrdi direktorica Štimac.

Podsjetimo, u Zračnoj luci Dubrovnik 2017. otvoren je luksuzni Diamond centar Dubrovnik, a iste godine, nakon isteka najma DM-u u palači na Pilama, koja je vlasništvo Exelsa nekretnina, otvorena je trgovina kožnim proizvodima u prizemlju i restoran na katu. 


dubrovniknet team



Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY






Iz teme

DubrovnikTV.net












Kolumne







 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube