LIFESTYLE
24.04.2019 u 17:26

FOTO: Uspon najmlađih planinara na Sniježnicu

HPD Sniježnica je i ove godine na Uskrsni ponedjeljak u suradnji s HGSS-om organizirala uspon na Sniježnicu za najmlađe planinare i njihove roditelje.


komentara  0

Jutarnje okupljanja na štreki u Mihanićima započelo je razvrstavanjem djece u dvije grupe (mlađi i stariji), a roditelji su se uz pomoć Zorana i kombija HGSS-a  organizirali za prijevoz nazad. Uslijedio je uvodni pozdrav i čestitka za Uskrs. Nakon pozdrava, dvije “male” kolone su krenule uzbrdo prema Kuni. Prvo je uslijedio dio uspona kroz dubovu šumu, uz mahovinom prekrivene međe, a potom se izišlo na otvoreniji dio staze s koje puca pogled na Konavosko polje.

Volonteri HPD Sniježnice i pripadnici HGSS stanice Dubrovnik su skupa s roditeljima malih planinara pazili da sve bude pod kontrolom.

Dolaskom na livadu svi su se počastili raznim sokićima i keksićima, a nakon okrijepe uslijedile su igre na livadi. Tražila su se čokoladna jaja, potezao se konop, trčalo se u vrećama i još mnogo toga veseloga pod budnim okom  Ivane koja je i idejni začetnik dječjih uspona. Mala naoblaka, koja je svako malo zaklanjala sunce, dobro je došla pa djeci nije bilo prevruće. Sudjelovalo oko 130 sudionika od toga 70-tak djece.

Hvala svim sudionicima i volonterima koji su pomogli u realizaciji ovog uspona, bravo svi! 

Vidimo se i dogodine!

Nema nas đe ne dođemo!


Đani Kobilić - HPD SniježnicaFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube