VIJESTI
24.04.2019 u 12:57

POTVRDILI IZ RAIFFEISEN BANKE: Došlo je do otuđenja većeg iznosa novca

Nakon što je  PU dubrovačko-neretvanska potvrdila kako je tijeku kriminalističko istraživanje u jednoj banci u Metkoviću zbog navodnog otuđenja višemilijunskog iznosa, sada su to potvrdili i iz Raiffeisen banke. Kazali su kako se isključivo radi o otuđenju gotovine iz trezora poslovnice.

 


komentara  0

- Vezano uz internu pronevjeru novca u poslovnici Raiffeisen banke u Metkoviću ovim putem potvrđujemo da je došlo do otuđenja većeg iznosa novca (isključivo casha) iz trezora poslovnice.  Provođenjem interne kontrole stanja u trezoru, otkrivene su nepravilnosti, te su odmah po saznanju, pokrenute interne procedure, ali i istražne radnje pravosudnih tijela RH protiv osumnjičenika - stoji u priopćenju RBA banke. 

- Zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela pronevjere te zbog činjenice da smo podnijeli kaznenu prijavu, nismo u mogućnosti komentirati detalje istrage kao niti osobne podatke o osumnjičenicima za ovo kazneno djelo. Također, ovim putem bismo zamolili predstavnike medija za razumijevanje, jer se radi o sredini u kojoj su stanovnici blisko povezani te nikako ne bismo voljeli da ova priča u još većoj mjeri ima dodatan negativan utjecaj na obitelji i bliske osobe osumnjičenika -  kazali su iz  Raiffeisen banke.

Pljačka banke u Metkoviću


dubrovniknet team/foto: Google mapsFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube