VIJESTI
25.04.2019 u 08:10

Tko su kandidati koji su ušli u završni krug izbora za direktora TZ Župa dubrovačka?

U sklopu provedbe natječaja za izbor direktora/ice Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka 6 kandidata, koji su zadovoljili uvjete propisane natječajem, pozvano je na intervju. Ispred devet članova Turističkog vijeća predstavili su svoju viziju plana i programa rada TZ-a. Vijeće je za uži izbor predložilo troje kandidata i to Marka Miloslavića, Antonija Vojvodića i Mariju Pendo, koji su odabrani tajnim glasovanjem, a nakon prezentacije. Bit će zanimljivo vidjeti tko će biti ravnatelj župske turističke zajednice osobito zbog političkih stranki i pokreta kojima dvojica muških kandidata pripadaju.


komentara  0

Marko Miloslavić na prošlim je lokalnim izborima bio nositelj nezavisne liste "Pametnom dosta", koja je kritizirala rad tadašnje i aktualne župske općinske vlasti. Miloslavić radi kao voditelj regionalne poslovnice jednog rent a cara, a završio je prediplomski studij poslovne ekonomije i menadžmenta na Univerzitetu modernih znanosti CKM u Mostaru.

Antonio Vojvodić, član je Općinskog odbora Mladeži HDZ-a Župa dubrovačka, a ima dvije godine iskustva u novinarstvu, koji je smjer i završio na prediplomskom studiju Mediji i društvo u Dubrovniku, dok zadnje četiri godine radi kao voditelj smjene na recepciji jednog župskog visokokategornika.

Maria Pendo, završila je diplomski studij menadžmenta u turizmu na Američkom koledžu u Dubrovniku i već petnaest godina radi različite poslove u većim i manjim turističkim agencijama od prodaje smještaja, marketinga, organizacije događaja, kongresa...Maria nije član nijedne stranke niti liste.

Uvjeti koje su kandidati trebali zadovoljiti su najmanje prediplomski studij i jedna godina iskustva u turizmu, kao i vladanje jednim stranim jezikom te potvrda o nekažnjavanju. Naravno uz plan i program rada TZ-a , koji su trebali predati uz dokumentaciju.

Tri navedena kandidata će biti pozvani u drugi, završni krug kako bi ispred Vijeća TZO svoju viziju odnosno plan i program rada Turističke zajednice općine Župa dubrovačka u narednom razdoblju predstavili multimedijalno. Drugi krug će se održati u ponedjeljak 29. travnja.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube