LIFESTYLE
25.04.2019 u 18:20

DOGAĐAJ I DOŽIVLJAJ: Radosna napitnica malvasiji!

Društvo prijatelja dubrovačke malvasije upriličilo je danas u Konavoskim dvorima potpisivanje ugovora s Agronomskim fakultetom, te Županijom, Gradom Dubrovnikom i Općinom Konavle kojim će se osigurati nastavak projekta revitalizacije malvasije dubrovačke.


komentara  0

U sklopu šestog vinskog festivala „Dubrovnik FestiWine" danas je u Konavoskim dvorima održana prava mala svečanost na kojoj je Društvo prijatelja dubrovačke malvasije potpisalo ugovor o nastavku revitalizacije malvasije dubrovačke s partnerom Agronomskim fakultetom u Zagrebu, uz sufinanciranje Dubrovačko-neretvanske županije, grada Dubrovnika i Općine Konavle.

Kako i treba prilikom sklapanja korisnog i vrijednog posla, nazdravilo se uz kušanje vrhunske malvasije vinara – članova Društva prijatelja dubrovačke malvasije uz prigodne ukusne zalogaje, uz nazočnost uglednih gostiju s Agronomskog fakulteta, dekana fakulteta prof. dr.sc Zorana Grgića i prof.dr.sc. Edija Maletića, te predstavnike županije, grada, općine i turističke zajednice te VIP gostiju Dubrovnik FestiWinea, sudaca međunarodnog ocjenjivanja Dubrovnik Wine Trophy i domaćih i inozemnih novinara.

Bila je ovo i prigoda da se službeno najavi  da je upravo Dubrovnik domaćin idućeg Međunarodnog kongresa malvasija, u lipnju 2020. godine.

E, pa kako drukčije završiti nego s lijepom našom - uzdravlje!


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube