LIFESTYLE
14.05.2019 u 10:00

"PROLJEĆE U KONAVLIMA" - Zaboravite wi-fi, pođite u prirodu, čekaju vas životinje, konji i jahanje

U organizaciji Agroturizma Konavle, početkom svibnja, počelo je peto po redu "Proljeće u Konavlima". Osim promocije Konavala kao vinske regije s bogatom tradicijskom gastronomijom cilj ove manifestacije je naglasiti da su Konavle i idealno mjesto za aktivni odmor, rekreaciju i boravak u prirodi. Ovogodišnja manifestacija održava se u četiri uzastopna svibanjska vikenda. Svaki s drugačijim, jedinstvenim sadržajem u cilju promocije različitih segmenata ponude ruralnog dijela Konavala. 


komentara  0

"KONAVOSKE IGRE" - JAHANJE

U sklopu manifestacije "Proljeće u Konavlima" u nedelju 19. svibnja od 15:00 - 20:00 sati Agroturizam Konavle organizira događaj "Konavoske igre" u "Šišinim dubima" u Mihanićima-Kraljeva. Organizira se prvi konavoski turnir u bubble soccer-u, brojne aktivnosti i natjecanja u prirodi: vlakić, krtolanje, gađanje fjombama, rodeo. Dan će se privesti kraju uz DJ-a i proljetni party u prirodi.

Osim mnoštva sportskih igara i sadržaja koje su priredili za posjetitelje svi zaljubljenici u prirodu i životinje, neovisno o dobi, moći će uz stručne voditelje uživati u konjima i jahanju.

Svi sadržaji toga dana su besplatni!

Zadnji svibanjski vikend oživit će se tradicija dopremanja leda iz konavoskih ledenica u Dubrovnik uz promociju konavoskih vina i vinara na Stradunu.

Sponzor ovogodišnjeg Proljeća u Konavlima su: Dubrovačko neretvanska županija, Turistička zajednica Općine Konavle, Turistička zajednica Grada Dubrovnika i Zračna luka Dubrovnik.

Zaboravite wi-fi, dođite ođe, ođe Vam je raj!, poručuju iz Agroturizma Konavle.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube