LIFESTYLE
18.05.2019 u 20:00

Vila Paulina u Župi dubrovačkoj: obitelj Miloslavić u "divljini" izgradila savršenu kuću za odmor

Nekadašnji objekt smješten u prirodi, poprilično udaljen od sela Makoše u Župi dubrovačkoj, na osami, kojega je Nikša Miloslavić koristio za svoje potrebe dok je brinuo o životinjama koje je hranio, u proteklih godinu i pol dana je prenamijenjen u savršeno uređenu kuću za odmor s bazenom. Ideja da se postojeće imanje ponudi turistima na uživanje u miru i osami prirode, gdje se čuju samo ptice i tišina, došla je od jednog od Nikšinih sinova, a prihvatila ju je cijela obitelj. Angažirali su se svi, majka, otac, dva sina, Ivan i Maroje, a jedinica kćer Maris nam kaže kako ih je rad na kući ponovno zbližio i kako su u ovom užurbanom vremenu u kojemu obaveze često svakoga od njih vode na svoju stranu, često bili svi zajedno. Kuću su nazvali po majci Paulini.  


komentara  0

Prvobitnu dvojbu hoće li gosti željeti doći na imanje oko kojega na stotine metara nema susjeda, otklonili su im prijatelji i poznanici koji se bave ovakvom vrstom turizma dulje vrijeme. Kuće za odmor, u prirodi, za ljude umorne od buke i vreve urbanih sredina gdje je nebo gotovo uvijek sivo, a vlastite misli se ne čuju od zvukova iz okoline, uvjeravali su ih - pravi su hit. Ne treba sumnjati kako će i Villa Paulina u koju su tek nedavno stigli prvi gosti postati pravo utočište za one koji žele uživati u prirodi, ali i vidjeti uživo domaće životinje koje se na zapadu vide samo na razglednicama - krave, tovara, koze... to će zasigurno biti prava atrakcija, osobito za djecu.

Kuća raspolaže s prostranim i ugodno uređenim interijerom, ali ono što je svakako najveći adut je bazen i prostrana okućnica koja u ljetnim mjesecima može biti najveći magnet za zainteresirane posjetitelje.

Peteročlana obitelj Miloslavić svakako će se truditi svojim gostima biti pravim domaćinama - u skladu s dobrim običajima dobrodošlicu će im poželjeti s bićerinom i nekom od župskih delicija, a sigurno će barem jedanput kušati i domaći sir kojega pravi mama Paulina.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube