VIJESTI
16.05.2019 u 10:08

Morate danas na avion? Direktor zračne luke moli da se zbog gužve u prometu uputite sat do dva ranije od planiranog

Zbog radova koji se izvode na Obodu, i semafora koji reguliraju promet na toj dionici magistrale, stvorila se velika kolona u prometu. Kraj kolone je u Solinama. Zbog stanja u prometu, direktor Zračne luke Dubrovnik, Frano Luetić odlučio je javno apelirati na sve koji danas imaju let  da se upute sat do dva ranije od onoga što su planirali. Investitora radova Hrvatske Ceste kontaktirali su i iz Općine Konavle, svjesni problema koji je nastao.


komentara  0

Kraj jutrošnje kolone, u kojoj se osim osobnih automobila nalaze i autobusi i kamioni je kraj hotela Astarea u Solinama. Zbog straha od kašnjenja zrakoplova i nastanka ozbiljnih promećaja u prometu na javni istup se odlučio i direktor, Zračne luke Frano Luetić.

"Molim sve one koji danas lete iz Zračne luke, da se upute prema nama sat do dva ranije od onoga što su planirali, kako ne bi došlo do kašnjena zrakoplova zbog čekanja putnika. Takva opetovanja čekanja putnika mogu prouzročiti velike probleme u zračnom prometu."

Radovi na cestama su često nužnost koja se ne može izbjeći, ali ostaje pitanje jesu li se radovi zbog kojih je jutrošnja gužva nastala mogli izvesti u nekom durgom terminu, a ne sredinom svibnja, u turističkom gradu kao što je Dubrovnik. Radovi su započeli jutros prije osam sati, no to očito nije bilo dovoljno rano, da bi se izbjegle gužve.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube