LIFESTYLE
22.05.2019 u 09:28

Ne treba ići izvan Dubrovnika naučiti strani jezik, vrhunski profesori, izvorni govornici dolaze k nama...

U Dubrovniku je otvoren novi centar za učenje stranih jezika, Dubrovnik Language School Queen Mary. Sve više mladih ljudi putuje i boravi u gradovima gdje mogu učiti strane jezike, tvrde Sandra i Tomislav Petrović, osnivači nove škole jezika u Dubrovniku. Roditelji koji su to prepoznali i koji šalju svoju djecu na tečajeve jezika su u velikoj prednosti. Ulaganje u vašu djecu je ulaganje u vašu sretnu budućnost - poručuju supružnici koji u Dubrovniku pokreću zanimljivi ljetni kampus.


komentara  0

U Dubrovniku se osnovao „Dubrovački jezični centar“, poznatiji i pod imenom „Dubrovnik Language School Queen Mary“. Radi se o ljetnom kampusu učenja jezika u srcu Dubrovnika.

„Dovodimo profesore iz Amerike i Njemačke i to samo one najbolje“, objašnjava profesor Tim i dodaje, „svi naši profesori su izvorni govornici sa vrhunskim diploma i sa velikim iskustvom.“

„Nudimo tečajeve engleskog, njemačkog i hrvatskog u prekrasnoj Villi Gloriet na Ilinoj Glavici, pogled puca na stari grad i na more.“

„Naša misija je da postanemo lideri u ovom dijelu Evrope“ ponosno izjavljuje profesorica Julie iz Amerike.
Usporedba cijena pokazuje sve prednosti Dubrovnika.

Dubrovnik je na prvom mjestu daleko ispred konkurencije iz Berlina, New Yorka i Londona. Cijene tečaja engleskog ili njemačkog, 2 tjedna u srcu sezone 15.7. – 26.7.2019 pokazuju zanimljivu činjenicu:

Za djecu iz Dubrovnika nudimo posebnu cijenu od samo 1.600 kuna za tečaj engleskog od 2 tjedna !

„Zašto bi nas roditelji slali u Englesku ili Ameriku? Naše more je puno toplije, i u tom pogledu smo u prednosti“ smiju se Ana i Laura, redovite polaznice jezičnih tečajeva i sportskih radionica unutar dubrovačke škole jezika „Queen Mary“.

 
                                                       

WWW.DUBROVNIK-LANGUAGE-SCHOOL.COM
www.facebook.com/QueenMaryDU
Volantina 1, 20000 Dubrovnik, Tel: 095-7462979


sponzorirani članakFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube