LIFESTYLE
17.05.2019 u 23:35

PUB DUBROVNIK OTVORIO SVOJA VRATA
FOTO: Zavirite u prvi i jedini konceptualni pub u Dubrovniku

Pub Dubrovnik prvi je konceptualni pub otvoren u Dubrovniku koji spaja tri glavna koncepta - prijatelje, dobru glazbu i jedinstven ambijent. Smješten je u samom srcu Grada, a upravo njegova lokacija na povijesnoj Bunićevoj poljani bila je osnovna inspiracija cijelog vizualnog identiteta Puba Dubrovnik.


komentara  0

U suradnji s jednom od njaboljih hrvatskih dizajnerica i ujedno autoricom koncepta Puba Dubrovnik, Lanom Ludivg, cilj je bio stvoriti prvi dubrovački pub koji će svoje ime opravdati suvremenom interpretacijom predivnih dubrovačkih detalja kojima se u cijelom svijetu dive.

Od uređenja interijera do logotipa, inspiracija je bio jedinstveni ambijent Grada koji se nastavlja i u prostoru samog Puba.

Želja dizajnerice i vlasnika bila je stvoriti univerzalno ugodan prostor, Pub u kojem će se svakoga dana dobro osjećati sami Dubrovčani, ali i svi gosti.

Pub Dubrovnik jedini je dubrovački konceptualni pub u kojemu u domaćoj atmosferi možete uživati u domaćem pivu, bogatom izboru viskija, ali i kikari omiljenog i neizostavnog crnog napitka – kave.

Zavirite u fotogaleriju, i svakako svratite!


dubrovniknet team/ FOTO: Vedran JerinićFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube