LIFESTYLE
21.05.2019 u 14:01

Župa dubrovačka slavi svoj dan

Općina Župa dubrovačka 26. svibnja slavi svoj dan i obilježava 27. obljetnicu oslobođenja od neprijateljske okupacije. Tom prilikom, kao i svake godine, organiziran je prigodni program proslave koji će se realizirati kroz aktivnosti različitog sadržaja u više dana.


komentara  0

Program je započeo u subotu 18. svibnja Odbojkaškim turnirom za mlađe kadetkinjeu školskoj sportskoj dvorani na Mljekari .

U srijedu, 22. svibnja u zgradi Općine s početkom u 20 sati Zajednica sportova Općine po prvi put organizira Dodjelu nagrada najboljim župskim sportašima.

U petak, 24. svibnja program počinje polaganjem vijenaca na Spomen ploče poginulim braniteljima kroz Župu. Polazak ispred zgrade Općine, uz pratnju Limene glazbe Župe dubrovačke je u 9 sati. U 10:30 u na istom mjestu će nastupiti Župske Mažoretke, a u 11:00 počinje Svečana sjednica općinskog vijeća uz dodjelu javnih priznanja, koju će nastupom uveličati svirači i pjevači KUD-a Marko Marojica. Istog dana u popodnevnim satima u Boćarskoj dvorani Srebreno će se odigrati Tradicionalni boćarski turnir.

Subota, 25. svibnja počinje Natjecanjem u udičarenju u Srebrenom u organizaciji ŠSK Felun od 11 sati, a popodne i večer će obilježiti Susret branitelja na Gornjem Brgatu.

Na Dan Općine u nedjelju, 26. svibnja Sv. Misa za poginule u Domovinskom ratu je u Mandaljeni u 11 sati, a slijedi polaganje vijenaca na Spomen obilježju.
U 16:oo u hotelu Astarea je organiziran Bridge turnir, a u 16:30 u Parku Striježice Prodajna izložba Društva umjetnika Bruno Burić. Tradicionalni Eko kros od Mandaljene do Srebrenog je u 17 sati, a u isto vrijeme na igralištu u Čibači prijateljska nogometna utakmica veterana Župe dubrovačke i GOŠK Dubrovnika.

Akcija čišćenja podmorja u organizaciji župskog ronilačkog kluba je u subotu, 1. lipnja, a program završava Humanitarnom biciklijadom Savjeta mladih Općine u nedjelju, 2. lipnja s početkom u 17:30 sati.
 


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube