VIJESTI
03.06.2019 u 07:11

U subotu slijeće prvi - nakon 28 godina Dubrovnik će biti direktno povezan s SAD-om

Ovog tjedna, točnije u subotu 8. lipnja u Zračnu luku Dubrovnik stiže zrakoplov American Airlinesa. Riječ je o prvom direktnom letu između Amerike i Hrvatske, odnosno Philadelphije i Dubrovnika, a nakon dugih 28 godina pauze. Dubrovnik i SAD će biti povezani od 7. lipnja 2019. do 27. rujna 2019., tri puta na tjedan. 


komentara  0

Zrakoplovna kompanija American Airlines je članica svjetskog zrakoplovnog udruženja Oneworld i trenutačno posjeduje 955 zrakoplova i zapošljava 122 000 zaposlenika. Dnevno obavi 6700 letova prema 350 odredišta. Za Dubrovnik će letjeti tipom zrakoplova Boeing 767-300 s kapacitetom 28 visoko luksuznih sjedala u poslovnom razredu i 181 sjedalo u ekonomskom razredu, a tijekom cjelokupnog leta putnicima će biti dostupna Wi-Fi usluga.

Philadelphia, koja se nalazi u saveznoj državi Pennsylvaniji, je najveće čvorište American Airlinesa na istočnoj obali i najvažnija transferna zračna luka za cijele Sjedinjenje Američke Države. U ime American Airlinesa potpredsjednik kompanije za planiranje letova gosp. Vasu Raja izjavio je sljedeće: 'Philadelphia je najveće čvorište American Airlinesa na sjeveroistoku SAD-a i nudi povezivanje s ostatkom SAD-a, Kanade i Karibima. Najznačajnije destinacije su Los Angeles, Miami, Toronto, New Orleans i Bahami.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube