CRNA KRONIKA
03.06.2019 u 10:32

U prometnoj nesreći u Metkoviću teže ozlijeđeno dijete

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je  13 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teže, a 14 ih je lakše ozlijeđeno. S materijalnom štetom zabilježeno je pet prometnih nesreća. U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se u 14,15 sati dogodila u mjestu Prud u Metkoviću teže je ozlijeđeno dijete


komentara  0

Do prometne nesreće je došlo kada je dijete neoprezno prelazilo kolnik, na dijelu ceste gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza, a u tom trenutku je naišlo osobno vozilo BiH nacionalnih oznaka te je došlo do udara uslijed kojeg je dijete zadobilo teže ozlijede. Nakon ukazane liječničke pomoći dijete je prevezeno u splitsku bolnicu gdje je zadržano na daljem liječenju.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protekli tjedan protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 358 represivnih mjera od kojih izdvajamo mjere poduzete prema osobama, počiniteljima prekršaja koji su najčešći uzročnici težih prometnih nesreća tzv. „četiri ubojice u prometu“ te je tako 147 osoba sankcionirano zbog prekoračenja dopuštene brzine kretanja, 35 mjera poduzeto je prema osobama koje nisu koristile sigurnosni pojas, 5 osoba je prekršajno sankcionirano zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i 3 osobe koje su sankcionirane zbog nepropisne uporabe mobitela tijekom vožnje.

- Od ostalih prekršaja izdvajamo 40 mjera poduzetih zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja, 10 mjera poduzetih zbog nepropisnog pretjecanja.

 


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube