VIJESTI
10.06.2019 u 13:50

Marko Potrebica poziva (su)građane: Bojkotirajmo kupnju proizvoda "Teta Violeta"!

Drage Dubrovkinje i Dubrovčani, poslovni subjekti i svi zaljubljenici u naš Grad pozivam vas bojkotiramo kupnju proizvoda iz palete Teta Violeta, vlasnika Petra Ćorluke - stoji u fb statusu Marka Potrebice, predsjednika Gradskog vijeća Grada Dubrovnika. Potrebica u svom pojašnjenju sugerira bojkot Teta Violeta proizvoda zbog nepoštovanja rješenja Konzervatorskog odjela koje je naredilo povrat prostora u prvobitno stanje. Riječ je o palači koju je Ćorluka kupio na Stradunu te prizemlje iznajmio za otvaranje - mjenjačnice i postavljanje dvaju bankomata.


komentara  0

Gospodin Ćorluka kupio je na kantunu Straduna i ulice Zamanjina poslovni prostor (ex butiga Kraš Bonbonnière) te su prilikom obnove devastirana ulazna vrata i tradicionalni izlog te su ubačeni bankomati u izloge, a nakon što je Konzervatorski odjel izdao Rješenje o privremenoj obustavi radova s povratom u prethodno stanje isti nije vraćen u prvobitno stanje nego je u prostoru otvorena mjenjačnica.

Kako je na gospodin Ćorluka pokazao da ne poštuje integritet Grada i najljepše ulice na svijetu, našega Straduna, ujedno je i poslao poruku da ne poštuje građane našega Grada. Stoga Vas pozivam da bojkotiramo kupnju proizvoda "Teta Violete" dok se izgled izloga i vrata ne vrati u prvobitno stanje, a navedeni prostor privede svrsi dostojnoj značaja i ugleda našega Straduna.

P.S. Osobno sam uvijek kupovao proizvode Violeta jer kupujući domaće potičem hrvatsku proizvodnju. Izgleda da sam pogriješio i da je gospodinu Ćorluki prevažna kuna više koju je dobio od mjenjačnice za razliku od one šarolike ponude koju je najavljivao, a sve je izgledalo tako dobro.

Dragi sugrađani pošaljimo poruku da naš Grad i naše emocije nisu na prodaju, bojkotirajmo kupnju proizvoda TETA VIOLETA do ispunjenja ovih zahtjeva - poziva Marko Potrebica.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube