LIFESTYLE
12.06.2019 u 08:13

Čokoladna priča Mladenke Tomašić

Kažu da se stvari u životu događaju - onako kako treba - po nekom unutarnjem, nama nedokučivom ritmu - baš u vrijeme kada sazriju. Ako se tek nedavno ostvarila desetak godina stara ideja Mladenke Tomašić  o njenoj čokoladnoj priči koju bi posjetitelji mogli odnijet doma u bursi, valjda je stiglo to - pravo vrijeme. Po reakcijama koje izazivaju Mladenkine čokoladne makete našega Grada, pravo je vrijeme za suvenir koji je jestiv, lijepo upakiran i proizveden u Dubrovniku.


komentara  0

- Sve je ručno rađeno, a čokoladna priča koju ću, ako sve bude išlo po planu, nastaviti razvijati, upakirana je na privlačan način u kutije na kojima je nacrtan i plan Grada koji može ostati kao uspomena - nakon što se čokolada pojede. Dosad su reakcije svih onih koji su vidjeli čokoladu odlične, ali sada predstoji izlazak i "provjera" proizvoda na tržištu. Vjerujem kako će ideja koju sam dobila prije nekoliko godina, te stalno odgađala zbog nekih drugih prioriteta u životu, naići na plodno tlo - da će se svidjeti onima kojima je namijenjeno i ujedno malo obogatiti ponudu proizvoda napravljenih u Gradu - kazala je Mladenka Tomašić. 

Ukusna bijela i tamna čokolada u obliku 3D makete Grada prija i oku i nepcu, te je odličan izbor za poklon gostima i prijateljima koji ne žele suvenire koji će im doma skupljati prašinu. Vrijeme kojemu se treba akomodavat, kako nas je još davno naučio dum Marin, traži nove uspomene s putovanja. Čokoladna priča Mladenke Tomašić jedna je od njih. 

 


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube