LIFESTYLE
12.06.2019 u 09:55

FOTO: Kako bi sudjelovali na najvećem svjetskom susretu, dubrovački zaljubljenici u Vespe prevalili 820 kilometara

Članovi Vespa kluba Dubrovnik izveli su proteklog vikenda svoj ljubimce na dva kotača u đir. Pitate se zašto je to zanimljivo? Po tome što su prevalili put od Dubrovnika, do mađarskog gradića Zanka na obali Balatona kako bi sudjelovali na najvećem i najvažnijem svjetskom susretu ljubitelja Vespi, a pri povratku su oborili klupski rekord i prešli 820 kilometara u jednom danu. 


komentara  0

- Prošli vikend u trajanju od 6. do 9. lipnja trajao je trinaesti po redu susret Vespi iz cijelog svijeta. Čast organizirati ovaj najveći i najvažniji susret ljubitelja Vespi na jednom mjestu, ove je godine pripala malom mađarskom mjestu na obali Balatona, Zanka.

- Na susretu je sudjelovalo više od 4 tisuće Vespi iz 38 zemalja svijeta. Među njima se našlo i 148 Hrvata iz svih klubova lijepe naše dok je Dubrovnik predstavljalo osam članova Vespa kluba Dubrovnik.

- Putovanje je bilo nezaboravno što zbog krajolika. što zbog nepresušne zabave i humora. Ljepote Mađarske su na u svakom pogledu oduševile, a pogotovo dijelovi uz jezero Balaton.

- Ovo je putovanje ostalo zapamćeno i po novom rekordu pređenih kilometara. Možemo se pohvaliti da smo u jednom danu prevalili 820 kilometara, i to krenuvši iz Zanke u 5:30 sati jutro, da bi na dubrovačkom mostu bili u 19:30, čime je oboreni klupski rekord od 700 kilometara, postavljen prije četiri godine kad smo se vraćali iz grčke Preveze.

- Kao predsjednik klub moram reći da sam ponosan na sve svoje članove i da smo bili ponosni ambasadori našeg lijepog Grada - zaključio je Željko Kusalo, predsjednik Vespa kluba Dubrovnik. 

Sljedeći svjetski skup ljubitelja Vespi održati će se 2020. na Baliju. 


dubrovniknet team/FOTO: Željko KonsuoFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube