LIFESTYLE
13.06.2019 u 17:57

Postani Cammeo Partner: Zarađuj više uz najnižu proviziju

Cammeo, regionalni lider taksi prijevoza koji danas broji preko 1200 zaposlenih u 3 zemlje u 35 gradova te prometuje s preko 700 vozila, opet pomiče granice te ispisuje novo poglavlje svoje uspješne priče. Otkako smo 2006. godine krenuli u Rijeci, konturirano radimo kako na poboljšanju usluge za krajnje korisnike, tako i na poboljšanju uvjeta za naše zaposlenike. Franšizni model uveli smo 2014. godine jer nam je isti omogućio dolazak u gradove u kojima zbog tadašnje zakonske regulative nismo mogli poslovati.

 


komentara  0

Liberalizacijom tržišta koja se dogodila sredinom prošle godine uvođenjem novog Zakona o javnom cestovnom prometu nestale su barijere koje su onemogućavale daljnje širenje našeg poslovanja.

Zbog naglog otvaranja tržišta i povećane potrebe za što bržim dolaskom u veliki broj gradova, a kako imamo sustav ustrojen po certifikatu ISO 9001 te sve uvjete za uspostavu poslovanja, okrenuli smo se drugim modelima.

Naime, na naše vozače ne gledamo samo kao na zaposlenike već i kao na članove velike Cammeo obitelji. Kao odgovoran poslodavac se iz dana u dan trudimo osigurati što bolje radne uvjete i što veća materijalna i ostala prava za djelatnike, pa osim što naši vozači imaju najvišu plaću u branši, a kroz programe sustavnog nagrađivanja se trudimo da je rad u Cammeu zadovoljstvo i izazov.

Sukladno tome, osmislili smo novi model koji zamjenjuje franšizni pa tako našim vozačima želimo ponuditi da postanu naši partneri u punom smislu te riječi. Cammeo partner, između ostalog, uključuje najnižu proviziju od svega 10% te zaradu od 10.000 kuna mjesečno. Ali to je tek početak!


Osim naših vozača i onih koji će to tek postati, naši partneri mogu biti i oni koji ne posjeduju vlastiti automobil. Naime, nudimo najpovoljniji najam vozila koji iznosi svega 120 kuna dnevno, a osiguravamo i garantiramo najniži trošak po kilometru.

Uz sve navedeno, naši partneri imat će 24 - satnu logističku te podršku nagrađivanog call centra, a na raspolaganju će im biti i napredna analitika te "know how" koji omogućava minimalan trošak uz maksimalan prihod. Imat će i podršku računovodstva i financija te transparentan sustav dodjele vožnji.

Sigurnost naših partnera nam je među apsolutnim prioritetima, a u tome u prilog govori i činjenica da naša vozila nisu starija od dvije godine. Isto tako, zainteresiranima dajemo i mogućnost da na jedan dan isprobaju kako je biti Cammeov Partner.

Važno je napomenuti i da je broj licenci ograničen, a sve zainteresirane pozivamo da nam se jave putem kontakt forme na www.cammeo.hr ili na broj 0800 0001.

Plan nam je umrežiti Hrvatsku te kao inovator u mobilnosti biti uvijek korak ispred. Nedavno nam je izašao kompletno novi sustav od klijenta preko call centra do vozača kao bi svima u tom lancu olakšali rad.

Isto tako, treba naglasiti da, za razliku od ostalih, u našem partnerskom modelu nema rizika za partnere i vozače, jer sav rizik snosi Cammeo.

Briga za ljude nam je među apsolutnim prioritetima, bilo da se radi o našim zaposlenicima ili klijentima. Stoga i ubuduće planiramo raditi na optimizaciji našeg poslovanja i usluga te time dodatno učvrstiti poziciju vodećeg taksi prijevoznika u regiji.


sponzorirani članakFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube