VIJESTI
14.06.2019 u 20:48

Barač postavio pitanje, Franković mu odgovorio da pita neku drugu gradsku upravu

Predsjednik dubrovačkog SDP-a i gradski vijećnik, Jadran Barač, podijelio je danas na svoj Facebook profilu pisani odgovor na postavljeno viječnićko pitanje. Odgovor ga upućuje u prošlost. Naime, na pitanje vezano uz pomične rampe za kontrolu parkinga na Pilama, iz Grada Dubrovniku, odgovorili su prvom čovjeku SDP-a da je pitanje postavio krivoj gradskoj upravi.


komentara  2

Barač, je na 21. sjednici Gradskog vijeća održanoj 7. svibnja 2019. postavio sljedeće pitanje:

"Zbog čega se signalizacija i regulacija sustava kontrole prolaska autobusa na Pilama ne provodi sukladno navedenom projektu koji ima važeću suglasnost Policijske uprave?"

Barač je nakon 15 dana zaprimio pisani odgovor Grada, kojeg je potpisao gradonačelnik Mato Franković u kojem stoji:

"Uputili ste pitanje na pogrešnu adresu, odnosno krivoj gradskoj upravi. Sustav kontrole prolaza autobusa na Pilama zapravo nikad nije niti bio u funkciji. Rampa je podignuta svega nekoliko puta, a zadnji put 2017. kad je očito manjkav sustav oštećen uslijed velikih oborina."

Vijećnik Barač postavio je pitanje na koje ima pravo, a iz gradske uprave su ga očito shvatili kao provokaciju, pa su ga uputili u vremenski stroj koji će ga teleportirati u mandat bivšeg gradonačelnika koji je, istina, na stupićima sjedao i naslikavao se. Posve je jasno da trenutačna gradska vlast želi na svaki način oprati ruke, od ovog, očito propalog projekta... za kojega je izdvojen lijepi novac. Ali, tko se toga uopće više i sjeća?

 


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube