VIJESTI
16.06.2019 u 13:32

FOTO/ JEDINSTVENI SPORTSKI DOGAĐAJ Najbolji boćari svijeta pokazali svoj vještine ispred Dvora

Jedinstveni sportski događaj održao se jutros ispred Kneževa dvora. Dubrovački boćarski savez u suradnji s Boćarskim savezom Dubrovačko-neretvanske župnije i potporu Grada Dubrovnika, organizirao je jutros prezentaciju boćarskih disciplina - precizno i brzinsko izbijanje. Jedinstveni sportski događaj okupio je najbolje i eruopske i svjetske boćare iz Italije, Francuske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske. U brzinskom izbijanju nastupilo je šest, dok je sedem boćara nastupilo u preciznom izbijanju. Podlogu za ovu priliku poslala je Svjetska boćarska federacija sa sjedištem u Parizu, ostaje u Hrvatskoj kao donacija Hrvatskom boćarskom savezu.


komentara  0

Od domaćih boćara u disciplini brzinsko izbijanje sudjelovao je Luka Gašpar iz Ploča koji je dvostruki svjetski juniorski doprvak, a u disciplini precizno izbijanje - Maro Bajo (BK Komolac), Ivo Butrica (BK Rijeka) i kadetski reprezentativac Hrvatske Stijepo Batinić (BK Gromača).

Na nedjeljnu prezentaciju boćanja u Dubrovnik došao je i predsjednik Svjetske boćarske federacije Francuz Frederic Ruis te generalni tajnik Udruženja svjetskih konfederacija boćarskog sporta Cristophe Levaillant, također iz Francuske. Na turniru su sudjelovali i čelnici Hrvatskog boćarskog saveza, predsjednik Tomislav Ćurko, dopredsjednik Denis Peršić i glavna tajnica Lukrecija Zanki.


dubrovniknet team/FOTO: Vedran JerinićFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube